Med Naturlig Skönhet i Fokus

Min resa mot en hälsosammare hud inspirerade mig att utveckla skönhetsprodukter som med vetenskap i grunden som verkligen fungerar, på ett sätt som är tillgängligt för alla.

Lenoites produkter är framtagen genom en nära relation till mina följare. Jag vill inte berätta för våra kunder vad de behöver utan Lenoites tar fram produkter som våra kunder själva berättar att de önskar fanns för att framhäva sin naturliga skönhet. Jag tror på en tvåvägskommunikation och med hjälp av våra kunder kan vi utvecklas tillsammans. Vi tar fram högkvalitativa produkter baserade på vetenskap och fantastiska formuleringar som samtidigt känns lyxiga i handen.

Jag hoppas att Lenoites produkter kommer att bli en av de viktigaste sakerna i din skönhetsrutin och följa med dig genom din livsresa, oavsett var på livet du befinner dig.

Xo, Laila Högfeldt

Beauty to the next level

På Lenoites har vi tre grundpelare

1. Kvalitet – Vi lägger vårt hjärta och själ i varje produkt för en enastående förmåga att presentera de bästa skönhetsprodukterna på marknaden.

2. Design – Enkel, elegant och sofistikerad genom en uttrycksfull design. Lenoites berikar din vardag med en lyxig känsla.

3. Skönhet –  Skönhet står till grund för allt vi gör. Lenoites tar fram din naturliga skönhet på det mest inspirerande sätt. Gör det vanliga extraordinärt med Lenoites.

Det första ögonfransserumet

med 100% naturliga ingredienser

Utvecklad tillsammans med läkare (givetvis fri från prostaglandin och andra skadliga hormoner)

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi strävar efter full transparens med våra kunder. Vi berättar alltid vilka ingredienser vi använder och varför vi använder dem. Vi drar aldrig ner på kvaliteten för att minska priset utan väljer alltid de råvaror med bäst kvalitet. Vi har bra produkter och bra pris samtidigt som de är lyxiga.

Vi jobbar med duktiga dermatologer, kemister och industriella ledare. Vi tror på vetenskap och att föra den frammåt.

Vi tror att vardagslyxen är den bästa lyxen. Vi tar fram produkter som är vackra och inspirerande och som får dig att må bra när du håller dem i din hand. Vi tror på glädje, estetik och att ta fram det bästa ur dig.