Med Naturlig Skönhet i Fokus

Min resa mot en hälsosammare hud inspirerade mig att utveckla skönhetsprodukter som med vetenskap i grunden som verkligen fungerar, på ett sätt som är tillgängligt för alla.

Lenoites produkter är framtagen genom en nära relation till mina följare. Jag vill inte berätta för våra kunder vad de behöver utan Lenoites tar fram produkter som våra kunder själva berättar att de önskar fanns för att framhäva sin naturliga skönhet. Jag tror på en tvåvägskommunikation och med hjälp av våra kunder kan vi utvecklas tillsammans. Vi tar fram högkvalitativa produkter baserade på vetenskap och fantastiska formuleringar som samtidigt känns lyxiga i handen.

Jag hoppas att Lenoites produkter kommer att bli en av de viktigaste sakerna i din skönhetsrutin och följa med dig genom din livsresa, oavsett var på livet du befinner dig.

Xo, Laila Högfeldt

våra 3 grundpelare

Vi lägger vårt hjärta och själ i varje produkt för en enastående förmåga att presentera de bästa skönhetsprodukterna på marknaden.

Enkel, elegant och sofistikerad genom en uttrycksfull design. Lenoites berikar din vardag med en lyxig känsla.

Skönhet står till grund för allt vi gör. Lenoites tar fram din naturliga skönhet på det mest inspirerande sätt. Gör det vanliga extraordinärt med Lenoites

Vi är stolta över att presentera vårt

ögonfransserum med 100% naturliga ingredienser

Utvecklad tillsammans med läkare (givetvis fri från prostaglandinanaloger och andra skadliga hormoner)