Introducerar

Ett nytt förhållningssätt till skönhet

Hej, välkommen till Lenoites!

Beauty to the next level

1. Skönhet står till grund för allt vi gör.

2. Våra kunder litar på att vi alltid erbjuder hög kvalitet.

3. Vi rör oss frammåt med kreativitet och innovation i fokus.

ETT BREV FRÅN VÅR GRUNDARE

Laila Högfeldt

Min resa mot en hälsosammare hud inspirerade mig att utveckla produkter som verkligen fungerar, på ett sätt som är tillgängligt för alla. Jag tror på en tvåvägskommunikation och med hjälp av våra kunder kan vi utvecklas tillsammans.

Lenoites produkter är framtagen genom en nära realtion till mina följare. Jag vill inte berätta för våra kunder vad de behöver utan Lenoites tar fram produkter som våra kunder själva berättar att de önskar fanns för att framhäva sin naturliga skönhet. Vi tar fram högkvalitativa produkter baserade på vetenskap och fantastiska formuleringar som samtidigt känns lyxiga i handen.

Jag hoppas att Lenoites produkter kommer att bli en av de viktigaste sakerna i din skönhetsrutin och följa med dig genom din livsresa, oavsett var du befinner dig på din resa genom livet.

Xoxo, Laila

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi strävar efter full transparens med våra kunder. Vi berättar alltid vilka ingredienser vi använder och varför vi använder dem. Vi drar aldrig ner på kvaliteten för att minska priset utan väljer alltid de råvaror med bäst kvalitet. Vi har bra produkter och bra pris samtidigt som de är lyxiga.

Vi jobbar med duktiga dermatologer, kemister och industriella ledare. Vi tror på vetenskap och att föra den frammåt.

Vi tror att vardagslyxen är den bästa lyxen. Vi tar fram produkter som är vackra och inspirerande och som får dig att må bra när du håller dem i din hand. Vi tror på glädje, estetik och att ta fram det bästa ur dig.