Hoppa till huvudinnehåll

Din vagn

Din varukorg är för närvarande tom.
Klicka här för att fortsätta handla.

Returpolicy

Enkelt att returnera!

- Lenoites erbjuder fria returer och återbetalningar.

- Är du inte 100% nöjd med ditt senaste köp? Vi accepterar gärna returer på produkter som är i ursprungligt skick inom 30 dagar från att du erhöll din order.

- Alla produkter du returnerar måste vara i samma skick som de var när du erhöll dem. Returnerade produkter accepteras inte om de är använda, tvättade eller har hanterats vårdslöst. Varje produkt kommer att inspekteras vid en retur.

- Om du skulle vilja byta din produkt till en annan färg eller storlek, var vänlig returnera den produkt du inte önskar behålla och lägg en ny order.

- Av hygieniska skäl plomberas örhängen, vid bruten plombering gäller ej öppet köp eller bytesrätt.

- Om din retur är accepterad, blir du återbetald för de returnerade produkterna tillbaka till den betalningsmetod som användes vid köpet.

- Om vi erhåller en retur i olämpligt skick, kommer inte en återbetalning att utfärdas utan produkten/produkterna kommer att skickas tillbaka till dig. Denna fraktkostnad står vi som företag för.

- De produkter du önskar returnera är ditt ansvar tills vi erhåller dem. Det kan vara en bra idé att spara ditt returkvitto samt bevis på värdet på de produkter du returnerat.

- Vi är inte ansvariga för produkter som returneras till oss av misstag.

- Vanligtvis tar det 3 dagar för returer att erhållas och bli hanterade. När din retur har blivit hanterad, utfärdas en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod, detta kan ta upp till 5 arbetsdagar. Vi kommer att hålla dig uppdaterad under returprocessen och skicka ett mejl till dig när processen är slutförd.

- Om du har någon fråga angående din återbetalning, var vänlig kontakta oss genom på lenoites@lenoites.com.

- Gör din retur smidigt via vårt returcenter.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer så snart som möjligt. Tack för att du prenumererar
Swedish
Swedish
SEK kr

[[recommendation]]