Objekt har lagts till

Hållbar utveckling

Vår resa för att skapa en medvetet lyxigare vardag har bara börjat. Vi har inspirerats av det vi har lärt oss och motiverats av de framsteg vi har gjort - och vi vet att vi kommer att fortsätta att göra framsteg. Vi tror att transparens är ett viktigt första steg i denna process och därför öppnar vi upp Lenoite-världen så att vi kan dela våra framsteg med dig.

Vi har delat in vårt hållbarhetsprogram i fyra nyckelområden

Vi har fortfarande en bit kvar, men hoppas att du vill följa med oss på vår resa...

Människor

Människor har varit kärnan i varför Lenoites skapades. Vi vill att Lenoites ska ha en positiv inverkan på varje person som kommer i kontakt med varumärket - från människorna i Kinas mullbärsfält till våra kosmetikatillverkare i Europa och vårt huvudkontor i Sverige. Styrkan i oss människor är ett viktigt varumärkesvärde för oss, och vi strävar efter att förkroppsliga detta värde i varje ögonblick på Lenoites.

Läs mer om Lenoites

Planeten

Vi förstår att skönhetsbranschen alltid kommer att ha en inverkan på vår miljö, men vi är hängivna innovation och har åtagit oss att genomföra förbättringar inom alla delar av verksamheten. Vårt mål är att vår påverkan ska bidra positivt till, snarare än att utarma, jorden.

Läs mer om oss

Produkter

Vi är stolta över att många av våra produkter kan älskas och uppskattas under en hel livstid, samtidigt som vi tycker att det är viktigt att förklara vad som händer med produkterna "efteråt". Vi kommer att fortsätta att arbeta med högkvalitativa material. På så sätt kan så många produkter som möjligt i slutändan lämna ett så litet fotavtryck som möjligt på vår planet.

Läs mer om våra produkter

Löften

Vår affärsstrategi fokuserar på hållbar utveckling. Vi kommer alltid att sträva efter att optimera vår produktion och verksamhet så att vi på bästa sätt kan minska det fotavtryck vi gör på vår jord.

Läs mer om oss

Framsteg, inte perfektion

Vi är inte perfekta, men vi är stolta över hur långt vi har kommit hittills med tanke på att vi är ett relativt ungt företag. Framför allt har vi åtagit oss att hållbarhet alltid kommer att vara en viktig del av oss. Vi kommer alltid att leta efter de mest hållbara sätten och vi är optimistiska inför framtiden. Vi tycker att det är viktigt att vara öppna med de utmaningar och frågor som vår bransch står inför, även om vi är ett litet företag i en stor värld.