Objekt har lagts till

Är det farligt att använda ögonfransserum?

Is It Dangerous To Use Eyelash Serum?

En fråga vi får ganska ofta är om det är farligt att använda ögonfransserum och om det gör ont i ögonen. Detta är en vanlig fråga då många av våra kunder som har provat andra serum tidigare har upplevt irritation och klåda. Vårt serum består av 15 helt naturliga ingredienser och därför är irritation mycket sällsynt. Det finns dock alltid en liten risk när du introducerar en ny skönhetsprodukt i din rutin.

Om irritation uppstår beror det ofta på att man applicerat för mycket av produkten per applicering. Så om du vet att du har känslig hy, och tenderar att reagera på nya produkter, rekommenderar vi att du använder ögonfransserumet varannan dag i en vecka eller två. Fortsätt sedan med daglig användning av Lenoites ® Eyelash Activating Serum enligt anvisningarna.

Men detta är som sagt väldigt sällsynt och reaktionerna från Lenoites kunder har hittills varit mycket positiva:

"Jag har dålig erfarenhet av andra ögonfransserum med kliande och rinnande ögon, så jag är redan väldigt nöjd med Leonites!" - Jeanette

"Jag är så otroligt glad och jag kan fortsätta gå och göra franslyft utan att mina fransar tar skada av serumet. Gör inte ont när man sätter på det!!! Älskar det!" - SC

"Jag var skeptisk till att testa det eftersom jag inte hittade andra ögonfransserum som fungerade på mig och mina ögon kliade så mycket. Men provade detta serum och WOW! - EM