Objekt har lagts till

3 utmärkta tips för en bättre sömn

3 Excellent Tips For A Better Sleep


Sömn är den viktigaste nyckeln till att både må och se bättre ut. Vi behöver vila, återhämtning och bearbetning av alla intryck som kommer till oss under dagen. Detta kommer i sin tur att bidra till minskad stress, bättre immunförsvar och hållbart välbefinnande. Sömnbrist gör huden matt och livlös, därför kan sömn göra dig mycket vackrare!

Som du kan se finns det många fördelar med att ta hand om din sömn. Men det kan vara lättare sagt än gjort ibland. Därför vill vi ge dig våra bästa tips för en hållbar sömn som ger dig en otrolig lyster, både på insidan och utsidan!


Tips 1: Utför fysiska aktiviteter regelbundet

Genom att flytta minskar du stress, depression och ångest. Du bestämmer helt själv vad som räcker. Ibland räcker det med att ta en kvällspromenad, eller ta en tur till gymmet. Låter det fortfarande tråkigt? då ska du försöka göra en rolig sport med en kompis istället. Genom fysisk aktivitet blir man naturligt trött på kvällen och det leder till en djup och efterlängtad sömn. Dessutom skapar det massor av endorfiner och energi!

Tips 2: Försök att släppa din mobil

Det blir svårare att koppla av när du hör konstanta ljud och notiser från din mobiltelefon. Psyket reagerar också på det dåliga ljuset som kommer från alla sorters skärmar, det lurar din hjärna att det är dagtid, vilket kan vara väldigt förvirrande när vi ska anpassa oss till kvällstiden. Lägg istället undan mobilen någon timme innan läggdags så att den inte är nära dig. Känner du att det är helt omöjligt? då kan du vara lugn, det finns andra alternativ som kan fungera. Vår rekommendation är att använda en app med ett så kallat blåljusfilter, eller ställa in mobilen på nattläge några timmar innan du går och lägger dig.Tips 3: Gör det bekvämt för dig själv

God sömn och komfort går hand i hand! När du väl har slagit dig ner behöver du inte slänga och vända dig under natten. Njut av bra sängkläder, mörka klädslar och ett svalt sovrum. Saknar du detta? då kan det störa din skönhetssömn och även bidra till långvariga problem som i nacken och orsaka huvudvärk. Självklart rekommenderar vi våra örngott som håller oss svala under natten och våra sömnmasker som gör att du slipper ljuset och därmed sover ostört. Dessa skönhetsprodukter är gjorda av premium mullbärssilke, vilket är ett smidigt och tillfredsställande material. Om inte minst för hud och hår!