Objekt har lagts till

5 skönhetstips som inte kommer att kosta dig en förmögenhet

5 Beauty Tips That Won't Cost You A Fortune

Ni som känner mig vet att jag inte tackar nej till lyxiga krämer och ansiktsbehandlingar på skönhetssalonger. Men jag tycker inte heller att de enklare och billigare alternativen/skönhetsprodukterna man ofta har hemma får den uppmärksamhet de förtjänar. Så här får du några av mina bästa skönhetstips för frisk och fräsch hud, som inte kostar en förmögenhet.

Tips 1 – Drick citronvatten

Jag vet, jag vet, du har hört det här 100 gånger förut och det låter klyschigt, men det hjälper verkligen! När jag börjar min dag med att pressa 1-2 citroner i ett stort glas vatten upptäcker jag att min hud är mycket klarare och jag får inte lika många pormasker.

Tips 2 – Ta bort smink med kokosolja

Jag brukar använda den här emellan när min vanliga sminkborttagare tagit slut och jag missat att köpa en ny. Kokosolja är ganska fet så en liten klick, lite större än en ärta, räcker till hela ansiktet. Applicera den direkt på huden, utan vatten, skölj sedan med ljummet vatten.

Resultatet är mjuk och återfuktad hud som också doftar gott!

Tips 3 – Citron som en del av din ansiktstvätt

Avsluta din ansiktstvätt genom att pressa några droppar citron i handen och skölj försiktigt ansiktet med juicen. Syran drar ut all smuts och rengör huden på djupet. Citronsaft kan också minska rynkor och blekna ärr. Och eftersom citron är antibakteriellt kan det också hjälpa mot akne. Prova detta i en vecka, eller någon gång då och då. Syran i citronen kan orsaka irritation om den används för ofta, men om den används rätt kommer den att ge dig en riktig lyster.

Tips 4 – Isbit i ansiktet

Ta en isbit och dra den över hela ansiktet tills den smälter helt. Dina porer kommer att dra ihop sig och ditt ansikte kommer att dra ihop sig.

Tips 5 – Ansiktsskrubb för slät hud

Blanda 1 citron, 2 dl socker och 0,75 dl honung för en läcker ansiktsskrubb. Citronen rengör och ljusnar, sockret skrubbar försiktigt huden och honungen mjuknar. Resultatet är en helt fantastiskt slät hy!

Skönhetshälsningar,