Objekt har lagts till

7 sätt att få dina ögon att se större ut

7 Ways to Make Your Eyes Look Bigger

Det jag älskar med smink är att du kan leka med ditt ansikte. Du kan markera det du gillar och dölja det du inte gillar.

Ett skönhetsknep för att få dina ögon att se större ut är att ha långa ögonfransar, detta kan uppnås genom att använda ett ögonfransserum av hög kvalitet. Det tar dock lite tid och tålamod innan fransarna växer ut och når sin fulla potential. Under tiden kommer här några sminktips som jag älskar att applicera:

- Öppna upp ögonen genom att applicera concealer i den yttre och inre delen av de nedre ögonen.

– När du applicerar concealer under ögat, applicera inte för långt upp och för nära den nedre fransraden. Att ta bort de naturliga skuggorna kan få ögonen att se platta ut, vi vill behålla den naturliga illusionen av stora ögon.

- Använd en naturligt färgad ögonskugga. Jag brukar faktiskt använda en bronzer, de har ofta ett vackert skimmer över sig. Applicera lite extra på fransraden för att ge ögat ett vackert djup.

- Använd en eyeliner och applicera från mitten av ögat mot ögats yttre del, så nära fransraden du kan.

- Använd en lätt eyeliner på vattenlinjen för att öppna upp ögat. Om du vill ge ett naturligt intryck bör du använda en ljusbeige penna istället för en vit.

– Applicera lite highlighter i den inre delen av ögat. Detta öppnar upp ögat ännu mer och ger ett fräscht och uppvaknande intryck.

– Sist men inte minst, böj dina fransar och applicera mascara på de övre och nedre fransarna.

Skönhetshälsningar,