Objekt har lagts till

Daisy Beauty Awards 2024 - Årets Mascara

Daisy Beauty Awards 2024 - Årets Mascara
Vi är glada att meddela att Lenoites Eyelash Activating Serum Mascara är en av de nominerade produkterna i kategorin Årets mascara för Daisy Beauty Awards 2024! Det är en ära för oss att vara en del av denna prestigefyllda utmärkelse.

Vår Eyelash Activating Serum Mascara skapas med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge dig fantastiska fransar. Den unika serumformulan är framtagen för att inte bara ge omedelbar volym och definition, utan också för att vårda och stärka dina fransar över tid. Med denna mascara får du både vackra och friskare fransar på samma gång!

Vi är så stolta över att vår produkt har blivit uppskattad och nominerad tillsammans med några av branschens bästa mascaror.

Vi vill också passa på att tacka Daisy Beauty och alla som har röstat, nominerat och berättat om vår mascara mun-till-mun. Utan är stöd och förtroende skulle vi inte vara där vi är idag.

Följ med oss ​​på vår spännande resa och håll utkik efter vinnaren av Årets mascara i Daisy Beauty Awards 2024. Oavsett resultatet är vi glada att kunna erbjuda er en mascara som är både vacker och vårdande.

Tack för ert stöd och förtroende! ❤️✨