Lenoites är ett direkt-till-konsumentföretag

Som ett varumärke som sätter kvalitet först, omdefinierar Lenoites skönhetsbranschen genom att koppla samman all information vi får från vårt community med vår grundare (Laila Högfeldt) för att skapa en rad intuitiva, älskvärda produkter som tar hand om dig och jobbar hårt för dig, inte tvärtom.

Den traditionella skönhetsindustrin har historiskt sett varit baserad på experter som berättar för dig, kunden, vilka produkter du bör eller inte bör använda. Lenoites tror att skönhet är lika mycket en del av personlig stil som mode. Därför designar vi produkter med din riktiga skönhetsrutin i åtanke. Tillsammans för vi upplevelsen av att använda och prata om skönhet in i framtiden.

Inkluderande

Vi jobbar inkluderande genom att bygga och utveckla ett mångsidigt team. Vi ser olika perspektiv som en styrka, lyssnar uppmärksamt på varandra och samarbetar med empati och respekt.

Vi finns här för kunden, inte tvärt om

Vi arbetar för att skapa magiska upplevelser för våra kunder. Vi strävar efter att förtjäna vårt samhälles förtroende och att ge dem glädje, detta i varje beslut vi fattar.

Curious

We challenge our assumptions, ask questions, and grow from our mistakes. We eagerly learn in order to broaden our knowledge and better understand the world around us.

Modiga

Vi tänker stort, tar risker och vet att mod föder innovation. Vi pratar för att dela idéer och lösa utmaningar, och vi uppmuntrar varandra att göra detsamma.

Kräsna

Vi tillämpar nogrannt tänkande och integritet i strävan efter att nå vårt fulla potential. Vi förstår "varför", för ett öppet samtaloch ser runt hörnen för att fatta beslut som ger de bästa resultaten för idag och framtiden.