Köp nu. Betala senare. Klarna.

Lenoites har en röst i skönhetens värld där vi talar direkt till våra kunder. Vi utnyttjar våra kunders personliga berättelser och älskar skönhetskonversationer online.

Lenoites är ett direkt-till-konsumentföretag

Lenoites är ett direkt-till-konsumentföretag

Lenoites är ett ledande varumärke inom skönhetsbranschen som revolutionerar branschen genom att kombinera feedback från vårt community med grundarens expertis. Vi skapar intuitiva och älskvärda produkter som fokuserar på ditt välbefinnande och fungerar för dig. Tillsammans tar vi skönhet till en ny nivå.

Hur vi arbetar

Inklusive

Vi värdesätter inkludering genom att bygga och utveckla ett mångsidigt team. Hos oss betraktas olika perspektiv som en styrka. Vi lyssnar uppmärksamt på varandra och samarbetar med empati och respekt för att främja en positiv arbetsmiljö.

Vi är här för kunden, inte tvärtom

Vi arbetar för att skapa magiska upplevelser för våra kunder. Genom att förtjäna våra kunders förtroende och sätta deras lycka först, strävar vi efter att införliva dessa värderingar i varje beslut vi fattar.

Nyfiken

Vi är öppna för att utmana våra antaganden och vi uppmuntrar frågor för att ständigt lära och växa av våra misstag. Vi strävar efter att ivrigt utöka vår kunskap och förståelse för världen omkring oss. Vi är övertygade om att detta är avgörande för vår kontinuerliga utveckling.

Modig

Vi är fokuserade på att tänka stort och vara beredda att tänka utanför ramarna, med insikten att mod är en drivkraft för innovation. Vi främjar en kultur där idéer delas och utmaningar löses genom öppna diskussioner. Vi uppmuntrar aktivt varandra att göra detsamma, eftersom vi vet att detta är nyckeln till framgång.

Petig

Vi tillämpar noggrant tänkande och integrerar integritet i vår strävan efter att uppnå vår fulla potential. Vi är måna om att förstå "varför" bakom våra handlingar och främja öppna samtal. Vi tänker framåt och fattar beslut som kommer att ge de bästa resultaten för både nuvarande och framtida framgång.