Köp nu. Betala senare. Klarna.

Hej, välkommen till Lenoites!

Lenoites är ett svenskt skönhetsföretag som strävar efter att utforska och lyfta fram naturlig skönhet genom högkvalitativa produkter, noggrant utvalda ingredienser och vetenskaplig grund. Genom nära kundrelationer inspirerar Lenoites till vardagslyx och en skönhetsrutin som tar fram den bästa versionen av varje individ.

Lenoites grundades av Laila Högfeldt 2021 med en vision om att skapa vardagslyx med skönhetsprodukter som lyfter fram naturlig skönhet.

Med en stark övertygelse om att skönhet kommer inifrån tillhandahåller Lenoites produkter med så naturliga och bra ingredienser som möjligt. Produkterna är inspirerande, lätta att använda, sköna att hålla i och perfekta för alla åldrar.

Skönhet till nästa nivå

1. Skönhet är grunden för allt vi gör.

2. Våra kunder litar på att vi alltid erbjuder hög kvalitet.

3. Vi går framåt med kreativitet och innovation i fokus.

ETT BREV FRÅN VÅR GRUNDARE

När jag växte upp fick jag ofta höra att jag skulle klä mig på ett visst sätt och sminka mig. När jag började kommunicera med mina följare insåg jag att de var trötta på att bli tillsagda av företag hur de skulle se ut. De vill utforska och ha kul med sin egen stil. På Lenoites tror vi på att demokratisera skönhet och att varje individ är sin egen skönhetsexpert.

En annan sak jag och mina följare pratade om var hur dyrt allt är. Antingen betalar du för en dyrare lyxigare produkt eller för en billig produkt med lägre kvalitet. Att hitta balansen mellan lyx och prestanda till ett rimligt pris är en utmaning. Därför har vi bestämt oss för att skapa högkvalitativa produkter som ger en lyxig känsla i handen, men till ett så lågt pris som möjligt. Idag är vi stolta över att kunna erbjuda det till våra kunder.

- Laila Högfeldt, Grundare, VD & Civilekonom

På Lenoites är vi engagerade i att utveckla dina drömmars skönhetsprodukter.

På Lenoites är vi engagerade i att utveckla dina drömmars skönhetsprodukter.

Vi strävar efter att skapa produkter som både lyfter fram och inspirerar vardagen.

Vi på Lenoites tror att skönhet är ett uttryck för välbefinnande och glädje, och att det är viktigt att leva i nuet. Oavsett var du är på din resa genom skönhetens värld vill vi finnas där för att stödja och uppmuntra dig – för vi vet att du utstrålar självförtroende och unikhet.

På Lenoites tror vi inte att skönhet bör begränsas till en enda synvinkel

Vi tror på att utmana de traditionella skönhetsstandarderna och ge individer friheten att uttrycka sin unika skönhet på sitt eget sätt.

Vi förstår att skönhet för länge har dikterats av branschproffs och normativa påtryckningar. Därför är vårt åtagande att demokratisera skönhet och erbjuda individer möjligheten att upptäcka sin egen personliga stil. Vi tror att varje individ har sin egen expertis när det kommer till sin skönhetsrutin, och vi vill uppmuntra dem att utnyttja den expertis, experimentera och ha kul.

Vi vet att den traditionella skönhetsindustrin kan vara skrämmande och överväldigande. Det är därför vi strävar efter att göra våra produkter tillgängliga och användarvänliga. Vi tror på att skapa ett utrymme där individer kan utforska sin kreativitet och uttrycka sig fritt utan rädsla för att bli dömd eller kritiserad. Vårt uppdrag är att tillhandahålla högkvalitativa, prisvärda och inkluderande skönhetsprodukter som hyllar individualitet och mångfald.

För att förverkliga vår vision har vi satt ihop ett team av passionerade och kunniga skönhetsexperter som är engagerade i att hjälpa individer att omfamna sin unika skönhet. Vi förnyar och förfinar ständigt våra produkter för att säkerställa att de möter våra kunders föränderliga behov.

På Lenoites vill vi kliva in i skönhetsspektrat med en öppen syn på att skönhet är tillgänglig för alla, oavsett bakgrund, kön eller identitet. Vi är dedikerade till att skapa en välkomnande och inkluderande gemenskap där människor känner sig värderade och respekterade.

Vi tackar dig för att du följer med oss ​​på vår resa för att främja demokratiseringen av skönhet och ge individer över hela världen möjlighet att omfamna deras unika skönhet.