Hållbarhetsutveckling

 

Näringskedja

Som ett litet företag är vårt inflytande över vissa delar av vår leveranskedja begränsat. Vi är stolta över det nära samarbete vi har med alla våra parter där vi arbetar tillsammans för att kunna göra framsteg.

Tidslinjer

Vi har aktivt valt att vara klassiska, vilket innebär att vi inte har begränsad tid att producera och leverera. Våra produkter är inte mode- eller säsongskänsliga. Vårt mål är att våra produkter inte ska stressas fram och därmed kan vi göra så miljömedvetna val som möjligt. Både genom att välja de bästa leverantörerna men också genom miljövänliga distrubitionsval från våra leverantörer till oss.

Uppdateringar

Vi följer statliga myndigheters uppdateringar, ramar och råd. I framtiden strävar vi efter att kunna arbeta nära med en organisation som kan hjälpa oss att välja vägar som minskar vårt miljöavtryck ännu mer. Idag är vi för små för att aktivt kunna arbeta med en bra miljöorganisationsstrateg, istället samlar vi på så sätt så mycket uppdateringar, råd och vägledning som möjligt.

Resurser

Vi är ett litet team - men det vi saknar i tid gör vi av ren passion. Vi vet att det inte finns någon snabb lösning, men vi är fast beslutna att bygga hållbara metoder när Lenoites växer.

Kloka huvuden ihop

Om du har några idéer om hur vi kan förbättra vårt företag blir vi mycket glada om du hör av dig. Kontakta oss genom att följa denna länk.