Objekt har lagts till

Sofia Richies snygga bulle, på ett mer skonsamt sätt för ditt hår!

Sofia Richie's Sleek Bun, In a more gentle way for Your Hair!

Sofia Richie har vunnit betydande popularitet på TikTok nyligen, där hon delar med sig av sina modeval, skönhetstips och sin särskilt trendiga "våta snygga bulle". Vi avgudar absolut hennes stil, men det finns en oro – hur skonsam är den här frisyren för ditt hår? Vi kommer att fördjupa oss i orsakerna bakom denna oro och erbjuda dig ett mer hårvänligt och förenklat sätt att uppnå samma eleganta bulllook.

Så gör Sofia: Sofia skapar sin virala snygga bulle på nytvättat, blött hår. Hon börjar med att applicera en regenererande hårmask och kammar sedan igenom med en galtborste. Därefter drar hon håret i en tight hästsvans, börjar med den bakre halvan och sedan den främre, och vrider ändarna till en bulle. Slutligen tillsätter hon lite hårolja för glans.

Sophia Richie snygg bulle

Oron: "Ärligt talat, eftersom det började blött, så sitter det så fast på ditt huvud", säger Sofia i slutet av sin handledning. Detta bekymrar oss eftersom vått hår är otroligt ömtåligt och känsligt för brott, speciellt när det utsätts för borstning, dragning och vridning. Dessa åtgärder kan till och med orsaka skada på torrt hår, men risken för brott blir mycket värre när man hanterar vått hår. Vårt hår kan liknas vid ett elastiskt band, och när det är blött blir det mer stretchigt.

Hur man gör det på ett mer skonsamt sätt: För det första är det viktigt att undvika att skapa en snygg bulle på blött hår för att förhindra skador. Välj istället torrt eller lätt fuktigt hår. Använd sedan vår Hair Brush Wild Boar , liknande den Sofia använder, eftersom den är idealisk för eleganta stilar på grund av dess milda naturliga borst som minimerar brott och skapar en polerad look.

För att skapa den snygga bullen, börja med att skära av den bakre halvan av ditt hår för att avgöra hur hög du vill att bullen ska vara. Ta sedan den främre halvan och kamma den bakåt för att möta den bakre delen. För att säkra bullen, överväg att använda våra Mulberry Silk Skinny Scrunchies . Dessa scrunchies är kompakta som vanliga hårslipsar men kommer inte att skada ditt hår på grund av deras skonsamma material. För en mer upphöjd och snygg look kan du också prova vår Mulberry Silk Scrunchie i din favoritfärg.

För styling, applicera en texturspray både före och efter att du har uppnått önskat utseende för att förbättra bullens slankhet och hjälpa den att behålla sin form. Om du har babyhår kan det vara fördelaktigt att använda hårvax. Slutligen, avsluta med en hårolja för att uppnå den Sofia-värdiga glansen.

Varför välja Lenoites vildsvinsborste:
När det kommer till vildsvinsborstar så finns det olika alternativ i olika prisklasser. Lenoites vildsvinsborste sticker dock ut som ett mycket prisvärt och högkvalitativt alternativ. Denna borste kombinerar fördelarna med vildsvinsborst och nylonnålar för att effektivt reda ut håret, vilket resulterar i optimala resultat. Den är speciellt utformad för att hjälpa dig att uppnå det snygga utseende du önskar, eftersom galtborsten skapar ett polerat utseende samtidigt som det minimerar frizz. Dessutom kommer användningen av denna borste att göra ditt hår mjukare och mer hanterbart.